Ridehusregler


Ledøje-Smørum Rideklub


Ridehusregler


 


Ridehuset må KUN benyttes af medlemmer af LØSR!


Rygning er IKKE tilladt i ridehuset!


Ingen løse heste uden opsyn!


Hvis du optager ridehuset til andre formål end at ride, såsom longering, løsspring, løs hest m.m., så SKAL du undersøge om der er andre på vej ind i ridehuset for at ride, spørg om det er ok at du optager ridehuset til andet formål og respekter svaret.


Der rides venstre mod venstre – Der skridtes inden for hovslaget – Parader og lign. foregår inden for hovslaget.


Hvis der er mange i ridehuset rides der på samme volte.


Hvis der er undervisning SKAL de andre tilstedeværende ryttere tage hensyn til den der får undervisning.


Underviseren har til enhver tid ret til, at udvise ryttere hvis der er for mange, eller hvis de ikke opfører sig ordentligt.


Det er kun tilladt at undervise/modtage undervisning hvis det er godkendt af bestyrelsen.


LONGERING: Hvis der er ryttere i ridehuset, skal du spørge om lov til at longere. Der kan kun være max. 3 ryttere imens. Der er kun 1 der må longere hvis der er ryttere i ridehuset.


Det er tilladt at løslongere og løsspringe hvis ridehuset er tomt og der ikke er nogen på vej ind for at ride, hvis der kommer andre må de vente – dog max. 10-15 min. Andre skal KUN vente, hvis du er i gang med at arbejde med din hest – hvis du blot har den derinde for leg m.m., skal du tage den ud/i snor med det samme!


Ingen løben, råben og skrigen i ridehuset, andre skal også være her.


Vanding og harvning af ridehus bliver gjort efter behov og når de som skal gøre det har tid – det skal til enhver tid respekteres = man må vente det øjeblik det tager, vi har alle glæde af det.


Ovenstående regler gælder også for de udendørs baner, dog med undtagelse af, at der ikke må løsspringes / være løse heste på dressurbanen.


 


Bestyrelsen, Ledøje-Smørum Rideklub – November 2016

© 2017 Ledøje - Smørum Rideklub. All Rights Reserved.